dijous, 13 d’octubre del 2011

CS EL CONFLICTE PALESTÍ

Aquest curs a les àrees de Religió i Alternativa hem pensat que podríem treballar plegats una mateixa temàtica: Els afers religiosos i polítics al món. 
Durant el primer trimestre hem començat a treballar EL CONFLICTE PALESTÍ. Per fer-ho, ja hem començat a fer recerca geogràfica, treballant amb mapes físics i polítics del món; a cercar dades bàsiques d'Israel i de Palestina, i recollint-les en un mural; a recollir diàriament en webs notícies relacionades; I després visualitzarem alguns documentals, per tal de poder debatre i donar opinions al respecte; entrevistarem a un familiar d'una nena de sisè que ha dedicat anys als afers religiosos i polítics. I també mantindrem una xerrada amb una família de l'escola que són testimonis directes d'aquest conflicte i que ja ens han començat a aportar informació a través de publicacions vàries. Anirem informant!

1 comentari:

  1. Sóc l'encarregat de buscar les notícies sobre Palestina i haig de dir que m'està agradant molt el treball que estem fent sobre el conflicte palestí.

    Arnau de 6è

    ResponElimina