dimecres, 2 d’octubre del 2013

La biblioteca de 6è

02-10-2013                               

                                          La biblioteca de 6è
                                   Els nens de sisè tenen llibres nous 

DAVID

A la classe de 6è tenim una biblioteca amb llibres, tant en castellà com en català. Els enregistrem en una graella, servei de prèstec, que l'organitza l'encarregat de la biblio, el Roger.
Cal dir que el servei de prèstec consisteix en escollir un llibre, per emportar-se'l a casa. Un cop llegit el tornem a classe per explicar-lo als companys. Ho fem el dimecres a la tarda a l'assemblea de lectors. 

També tenim una graella amb cotxes i una carretera de llibres, RÀNQUING DE LECTORS, cada cop que llegim i expliquem un llibre avançem una casella. De moment va molt bé i no hi han problemes.

Per finalitzar dir que l'altre dia cadascun va explicar el llibre que es va llegir, a més la mestra ens va explicar uns relats de por, ens van agradar molt! 
Crec que la nostra biblioteca de tant llegir es quedarà buida.
La nostra biblio plena de llibres força interessants.


1 comentari:

  1. Hola de nou nens de 6è:
    Molt bé, continueu així, i si la biblioteca d’aula queda buida encara teniu la de l’escola i si us acabeu el de l’escola teniu la de Valls.
    Ah! Molt important, no em feu trampes, els llibres es llegeixen no només es miren, que hi haurà algú que intentarà tindre el cotxe el primer.
    -Si, tu! El que esta assegut, no facis trampes que ens coneixem. Eh!
    Ens mantenim en contacte, adéu.
    Jordi

    ResponElimina